28  augustus 2022

Gisteren hebben wij op de happening van de Lunca Trapkens gespeeld, die hun thuisbasis sinds kort op de pleinen van Sporting Grote Heide  hebben. Met de  Jerommekes als tegenstander, stonden we oog in oog met een sterke ploeg. Al voetballend scoren we netjes 4 goals en als blok verdedigend konden we ze netjes  opvangen. Sterk gespeeld jongens!

8 juni 2022

Onze jaarlijkse happening is weer achter de rug. Voor de eerste keer in tijden  hebben we de happening door laten gaan op ons plein alleen.  Hier kwam iets meer organisatie aan te pas.  Het weer was goed, de voetbal was goed, kortom we kunnen terugblikken  op een goede happening. Wij willen iedereen bedanken die op onze happening aanwezig was en hopelijk zien we jullie volgend jaar terug.

 

Hartelijk dank

Bestuur van KFC Stormvogels.

19 mei 2022

Het is  weer zover, de tijd van het jaar met de warme dagen. Zaterdag was er daar 1 van. Tegen een sterk en goed voetballend Lansiers moesten we  vol aan de bak.  Met een paar snelle aanvallen en een sterke teamprestatie, sleepten we de overwinning binnen.

8 mei 2022

Hieronder staan de  uitslagen van de afgelopen 2 weken. 

24 april 2022

Tegen een toch wel  aardig voetballend Stort Sport B, zijn we toch nooit in  de problemen gekomen. We hebben een heel deel kansen gecreëerd,  uiteindelijk toch maar 4 keer kunnen scoren. Prima inzet en mooi voetbal hebben we getoond.

21 april 2022

0 - 8,  mooie uitslag. 

12 april 2022

We begonnen goed aan de match, wat al snel resulteerde in een 1 - 0 voorsprong. Hierna namen we  net iets te veel gas terug waardoor we meer kansen gaven aan het Schuurke. Hiervan profiteerde ze 2 keer en gingen we de rust in met een 1 - 2 achterstand. Na de rust namen we het heft terug in handen, begonnen we terug te voetballen en lieten we de tegenstander geen kans meer afdwingen. Zelf scoorden we nog 3 keer.

27 Maart 2022

Na het  afzeggen van onze tegenstander, hebben we op het nippertje nog een andere ploeg gevonden.   Een iets verdere  verplaatsing voor ons. Aan de kanten van Bree namen we het op tegen een fusie van  De Vedetten en de Cauberg.  De cijfers zeggen genoeg.

 

Ook hebben we deze week het slechte nieuws gekregen dat een van onze oprichters van de club, Henri Emmers  , overleden is. Alle Stormvogels betuigen hun medeleven aan de familie en hebben deze overwinning opgedragen aan hem.

13 maart 2022

Een match tegen de Lunca Trapkens is altijd een stevige partij, niet qua onsportiviteit, maar de Lunca is altijd een geduchte tegenstander die goed meevoetbalt.  Op basis van kansen en voetbal hebben we toch iets betere statistieken kunnen voorleggen en is een 1 - 0 zege verdient.

01 maart 2022

Een moeizame match en een 0-2 achterstand komen we terug op 2-2. Dit leek dan ook de logische uitslag. Als we eerlijk moeten zijn hadden we ook niet echt meer verdiend. Een terechte  uitslag die we in de 2de helft hebben recht gezet.

17 FEBRUARI 2022

Een verplaatsing naar Pelt, ligt ons meestal goed. 0 - 4 zegt genoeg, maar Kadijk speelde zeker goed mee .

5 februari 2022

6 -0,  zijn duidelijke cijfers. Goed voetbal,  mooi collectief en een paar spelers die  perfect in de match zaten,  gaven de toeschouwers een mooie wedstrijd om te zien.

4 februari 2022

Door omstandigheden is er nu pas een verslagje van afgelopen wedstrijd. De  Stars  zijn altijd al een stugge tegenstander geweest en dat was nu ook het geval. Voetballend deden ze  goed mee, alleen wij creëerden  de kansen en konden uiteindelijk ook 2 keer scoren.

17 januari 2022

Sterke wedstrijd van beide ploegen.   De sterkste heeft gewonnen, al had het evenzeer andersom kunnen zijn. Op naar volgende wedstrijd.

13 januari 2022

Eerste match van het jaar en meteen een ijzige, koude, regenachtige en modderige wedstrijd dat het was. Moeilijk bespeelbaar veld maar we hebben ons mannetje gestaan.

2 december 2021

We naderen het einde van het jaar en hebben nog eens  alles uit onze kas gehaald. Dat resulteerde in een 1 - 7 overwinning. Brandon was goed voor meer dan de helft van de doelpunten. Knappe prestatie.

14 november 2021

Opnieuw maakten we een verplaatsing naar Pelt. Dit keer speelde we tegen KWB Sport Overpelt. Het veld achter het Pelterke lag er zeer zwaar bij wat het voetballen voor de 2 ploegen zeer moeilijk maakte. Het spel ging goed op en neer, maar de doelpunten bleven uit. Uiteindelijk scoren we tegen het einde van de match. Jeroen kon via de stip de stand op 0 - 2 brengen, maar miste. De 3 punten hebben we weer mee naar Lommel kunnen nemen.

12 november 2021

Wederom winnen we op verplaatsing, deze keer hebben we Hoek VV verslagen met overtuigende cijfers. Al speelde Hoek VV zeker en vast ook een heel goede wedstrijd.  Het was en is zeker een ploeg die we nooit mogen onderschatten.

03 november 2021

Een uitwedstrijd op het Wijerken is altijd een moeilijke verplaatsing. Deze keer hebben we het tot een goed einde gebracht, al liep het niet altijd even vlot. Op karakter hebben we standgehouden.

24 oktober 2021

0 - 11 .  We speelden tegen Vreyshoring, maar eigenlijk ook tegen een beetje Stormvogels. Vreyshoring had namelijk maar 8 spelers van hun eigen ploeg, 3 spelers van ons gingen hun verder helpen zodat we toch 11 tegen 11 konden voetballen. Verder zal ik het kort houden. Goed gevoetbald, mooi uitgespeelde kansen. Klasse werk iedereen, op naar volgende week.

17 oktober 2021

Ondanks de overwinning, wordt deze week overschaduwd  door het verlies van Oud-speler en  huidig bestuurslid  Frank Mannaerts. Frank overleed op zondag 10 oktober 2021. Bij deze willen alle Stormvogels hun medeleven betuigen aan Kelly, Carsten, Anouk en de hele familie van Frank.  Frank, bedankt voor de mooie jaren die je ons allen gegeven hebt, je zal altijd bij ons zijn! ---- 1 voor allen, allen voor de Stormvogels   ----  

10 oktober 2021

2 -2 was gisteren de uitslag. Hadden we in de eerste helft aan 50 procent afgewerkt, dan hadden we met  0-3 de rust in gegaan. We begonnen iets minder aan de tweede helft en dat werd niet een keer, maar twee keer afgestraft. In de laatste 10 minuten konden we dit nog rechtzetten.

03 oktober 2021

Na een eerste helft van  veel voetbal op het middenveld en een 0 -0 , waren we een beetje ontevreden. Dus begonnen we aan de tweede helft met  druk zetten, betere combinaties en dat resulteerde al snel in een doelpunt. We controleerden de match vanaf ons eerste doelpunt en gaven dit niet meer uit handen. De Stormvogels winnen dus van de Bosuilen met 5 - 2.

02 oktober 2021

MATCHDAY!  Vandaag komen de Lilse Bosuilen op bezoek. Voor vele Stormvogels zal dit de eerste ontmoeting zijn met deze ploeg. Lets do this boys ,  de 3 punten blijven bij de STORMVOGELS en gaan niet mee met de BOSUILEN.

19 september 2021

KWB Overpelt Sport spelen hun matchen in de speeltuin van 't Pelterke. Het was een zonnige namiddag, wat dus ook wou zeggen dat er veel volk was in de speeltuin en het naastgelegen skatepark, waar de muziek door de boxen galmde. We starten goed aan de match, probeerden goed te combineren en kwamen op voorsprong. Daarna lieten we KWB iets meer in de match komen, maar bleven op onze hoede. We blijven de match in handen houden en zorgden vlak voor het eindsignaal voor een 1 - 3 eindstand.

14 september 2021

Na een week rust, konden we weer het veld op. De match ging gelijkgaand op, maar uiteindelijk trokken wij toch aan het langste eind.

30  augustus 2021

Een droge 3 - 0 winst. Meer moet dat niet zijn,

25 augustus 2021

Na een moeizame eerste helft, hebben we de 2de helft laten zien wat we kunnen als we willen 🦾. Bedankt aan de tegenstander voor de faire match!

19 augustus 2021

17 augustus 2021

2 weken geleden kregen we een pandoering van VK Kolonie, vandaag hebben we ons stevig herpakt! De eerste helft kwamen we te kort, we kwamen er niet door en niet aan ons spel. In de 2de helft hebben we durven voetballen en na keer op keer op achterstand te komen bleven we gaan, tot de 5-5! In de laatste minuten viel helaas de 5-6, de laatste kans was eentje van ons, de bal spatte tegen de lat, het had gewoon 6-6 kunnen zijn. Een serieuze comeback van ons team. We hebben gestreden! Op naar volgende week.

01 augustus 2021

Ons eerste gelijkspel van het jaar.  Ondanks dat er redelijk wat wind stond, konden we toch goed voetballen. De match ging gelijkgaand op, maar beperkte zich meer tot middenveldvoetbal zoals ze wel eens zeggen. Wij scoren de 1 - 0, zij  de gelijkmaker. Wij scoren weer en komen opnieuw op voorsprong. Hoek VV trapt nog een vrije trap op de paal, maar scoort tegen het einde van de match toch de 2 -2. De allerlaatste actie van de match krijgen we nog eens kans, maar die bal spat uiteen tegen de deklat.

30  juli 2021

Vrijdagavond wilt zeggen? Dat we morgenmiddag weer een nieuwe match op het programma hebben staan. Hoek VV zal het tegen ons komen opnemen om 15u00

24 juli 2021

Cijfers zeggen meestal genoeg. VK Kolonie was duidelijk een maatje te sterk voor ons.

17 juli 2021

Na de waterellende van de afgelopen dagen, was het weer eindelijk beter. Van hevige regenval naar een warme zaterdag. Vandaag namen we het op tegen Motorclub B, een competitieploeg die in volle voorbereiding is. Net zoals een paar weken geleden tegen Bar-a-bas moesten we vandaag niet 70 minuten, maar 90 minuten aan de bak.

 

Balbezit was duidelijk voor Motorclub, creëerden  een tal van kansen, een trap op de lat en miste ook een penalty. We hielden geruime tijd stand, ook al was het op slag van drankpauze 1 - 0 geworden. We bleven jagen achter te bal, zo kon Tuncay  druk zetten op de keeper, de bal afsnoepen en de 1 - 1 binnen tikken. Het was pompen of verzuipen, Yentel hield nog 2 keer de bal tegen op de lijn, helaas lukte hem dit geen 3e keer. 2 - 1 viel in het laatste kwart van de wedstrijd. Met maar juist spelers genoeg, hebben we gestreden voor wat we waard waren. Forza FC Stormvogels!!

15 juli 2021

Allright!  Komende zaterdag hebben we gelukkig nog een tegenstander kunnen vinden. Dit weekend stond nog leeg, dus  bedankt aan diegene die deze ploeg heeft kunnen regelen.  Het is een tijdje geleden dat we tegen deze ploeg hebben gespeeld. Hopelijk kunnen we onze goede prestatie van vorige week overdoen en de zogezegde 3 punten mee naar huis nemen. See you all deze zaterdag.

Resultaat?

Bekijk resultaten

11 juli 2021

DAAAAAAAAAAR IS EM !!!!  Onze eerste overwinning van het jaar 2021 is een feit. We hebben er lang opgewacht, van oktober 2020.

 

Op het laatste moment hebben we nog een andere tegenstander kunnen regelen, omdat FC Breughel  geen spelers genoeg kon vinden. We begonnen wat plat aan de match, we scoorden maar kregen  vrijwel direct een goal tegen. Uiteindelijk was het na 35 minuten 3 -2 en konden we even rusten en tegelijkertijd de eerste helft evalueren.

 

We hadden de puntjes op de i gezet tijdens de rust en dat heeft geloond in de 2e helft. Combinaties  werden beter, creëerden  meer ruimte en waren  efficiënt  op de  aanval. Er werd vlot gescoord zowel via uitgespeelde kansen, individuele acties en een afstandsschot van Fouad van op de  middencirkel. We kregen wel nog een strafschop tegen. Deze werd simpel tegengehouden door Fredje na een mislukte panenka.  Prachtig doorzien door Fredje.

 

Ook willen we Jason even proficiat wensen met zijn prestatie als scheidsrechter en bedanken dat hij deze taak op zich genomen heeft.

06 juli 2021

Boem, KLETS! Onze volgende tegenstander is  gekend. Zij zullen het komende zaterdag tegen ons opnemen. Heb je niks te doen, kom gerust af om een potje voetbal te kijken.

Win, Lose or Draw??

Bekijk resultaten

03 juli 2021

Vorige week op ons veld, vandaag op verplaatsing tegen dezelfde ploeg. Het leek wel of we in de  kwartfinale van de Champions League zaten, alleen zonder de grote premies  ;).  Omdat onze tegenstander het ons vroeg, hebben we uitzonderlijk een match van 90 min gespeeld i.p.v de gebruikelijke 70 min.

 

De uitslag zegt genoeg,  5 - 3. Een doelpuntenkermis, net zoals vorige week. Tegenstanders was iets te sterk, waren meer aan de bal, maar we wisten onze rug steeds te rechten en we bleven volharden. We combineerde met momenten zeer goed en met als lichtpuntje een zeer mooi afstandsschot van Sep.

Sterke match van alle Stormvogels, op naar volgende week! Dit vertrouwen vasthouden.

26 juni 2021

Wederom mocht het niet zijn. Stap voor stap komen we weer terug op ons niveau van voor de corona. Niks overhaasten, op het einde komt alles goed.

20 juni 2021

Helaas, het had nog niet mogen zijn. We verliezen met het kleinste verschil.  Er waren een aantal kansen aan beide kanten, maar het doelpunt viel   helaas niet aan onze kant. Op naar volgende week, nieuwe match, nieuwe kansen.

18 juni 2021

We zijn officieel terug. Vorige week een kleine generale repetitie gehad, morgen de première  . Onze tegenstander is Olympic Kreyel, voor de meeste Stormvogels zal dit de eerste confrontatie zijn met deze ploeg. 

 

Een ding is zeker, het zal terug bloed zweet en tranen kosten om een resultaat te halen.

 

Laat even weten wat je denkt dat we gaan doen:

 

Resultaat?

Bekijk resultaten

08  Mei 2021

Wat een vervlogen tijd, na BIJNA 7 maanden zien we een klein beetje licht aan het einde van de tunnel. Stilletjes  aan komen we er wel. Na al deze tijd hebben we vandaag voor de eerste keer ons heilige gras terug mogen betreden. We trainden in groepjes, met de nodige voorzorgsmaatregelen. Laat ons hopen dat dit de eerste stap is in de goede richting, zodat we binnen dit en een aantal weken terug matchen mogen spelen

 

Ondertussen staat de kalender van 2021 op de site. De kalender begint vanaf eind mei, maar de matchen zullen hoogstwaarschijnlijk dan nog niet van start gaan.   Zodra we hier groen licht voor krijgen, houden we jullie op de hoogte. Een directe link naar de kalender , is hier rechts terug te vinden.

 

Verder hebben we ook nog wat nieuws te melden want de ploeg heeft namelijk een nieuwe tenue gesponsord gekregen. Deze valt te bewonderen op de pagina Sponsors. Die link is rechts terug te vinden.

 

Ook hebben we nog steeds onze Instagrampagina, die link is ook hier rechts terug te vinden.

11 oktober 2020

Begonnen sterk aan de wedstrijd.  Tegen een goed voetballende ploeg gingen we met 0 - 2 voorsprong de rust in. Kort in de tweede helft liepen we al snel uit naar 0 - 4. Ondanks een voorsprong van 0 - 5 of 0 - 6 lieten we de Jerommekes toch terugkomen naar 4 - 5  of 4 - 6. Zij bleven druk zetten, maar lieten zo achteraan veel ruimte vrij en zo   maakten we  ze via een counter af met de 4 - 7.

04 oktober 2020

Er zijn wel miljoenen regendruppels gevallen tijdens de match, wat een rotweer. We kwamen al vroeg   1 - 0 achter. Maar het werd snel rechtgezet. Met een klinkende overwinning als resultaat.

29 september 2020

2 matchen kort op elkaar. Zaterdag tegen De  Vedetten en de woensdag  daarna tegen Lommel SK Veteranen, beide op verplaatsing.

27 september 2020

Moeilijk spelen, maar toch vlot winnen. Kansen goed benut en op de juiste momenten de   kansen gecreëerd . 

24 september 2020

Het is weer bijna weekend.  Dat wil zeggen dat we weer een potje kunnen voetballen. Deze keer nemen we het op in en tegen de Vriendenkring in Pelt.

22 september 2020

Moeilijke match tegen een toch wel sterk voetballende tegenstander. Ze zeggen altijd: "Wint men ook de slechte matchen, dan wordt men kampioen!" 

19 september 2020

Door een kleine internetstoring, kunnen we nu pas onze tegenstander van vandaag  meegeven.

14 september 2020

Het had niet mogen zijn, onze eerste verlieswedstrijd van dit bizarre jaar 2020 is een feit.

12 september 2020

2 MAAND heeft het weer op zich laten wachten. We staan te springen om ons geliefde spelletje weer te kunnen spelen.

24 juli 2020 UPDATE: AFGELAST

 

Het is weer WEEKEND! Morgen kunnen we weer ons geliefde spelletje doen. Lets go for the WIN boys.

20 juli 2020

Winnen is wat we moesten doen, winnen is at we gedaan hebben! Well done boys, knappe prestatie.

17 juli 2020

Een nieuwe zaterdag, een nieuwe wedstrijd. Dit keer staat er een stevige tegenstander op het programma. Jongens, we gaan de goede reeks verder zetten, good luck!

13 juli 2020

Cijfers spreken voor zich, ook al speelde we toch tegen een degelijke ploeg, die nu pas hun eerste match na de crisis speelde. Keep on going boys.

10 juli 2020

2e match na de coronastop en we gaan de provinciegrens over. Na een goede match vorige week, gaan we morgen voor hetzelfde resultaat, WINNEN!

05 juli 2020

Zo, de kop is er weer af. Na maanden van crisis door het Coronavirus, konden en mochten we weer voetballen. 

 

De eerste helft verliep goed, het spel ging op en neer en ze wisten 1 keer te scoren. Na de rust, gingen we gewoon verder in ons spel. We kwamen zeer snel op 2 - 0 en op 3 - 0, waardoor de match gespeeld was. Einduitslag werd uiteindelijk 5 - 0. Goede prestatie na maanden zonder voetbal, goed gedaan Stormvogels.

23 mei 2020

We hebben vorige week aangekondigd dat de nieuwe spelerskaartjes online zouden komen. Het is zo ver, want de kunstwerkjes van Konstantinos staan vanaf nu online. Klik op onderstaande foto en zo kunnen we allemaal bekeken worden.

16 mei 2020

Door heel de coronacrisis zijn we genoodzaakt om onze jaarlijkse happening te annuleren. Konstantinos heeft nieuwe spelerskaartjes gemaakt, deze zullen binnenkort online komen.

9 maart 2020

6 maart 2020

 

Nog een keer slapen en we kunnen er weer vollebak tegenaan. Supporters op post.

1 maart 2020

En we blijven op koers. Weer houden we de 3 punten thuis. De wind waaide stevig over het plein, waardoor het uitvoetballen niet altijd even gemakkelijk ging. 6 - 3 is de eindstand.

27 februari 2020

KWB Bocholt is de volgende ploeg waar we tegen gaan spelen, hopelijk zetten we onze goede verder. Come on boys!

15 FEBRUARI 2020

Vandaag hebben we een zuinige overwinning behaald, maar we doen wat we moesten doen, WINNEN! Er had een kantelpunt kunnen zijn, maar met een wondermooie redding op een penalty van Wijerken, hield onze keeper Fred de 0 op het scorebord. Op dat moment stonden we 1 - 0 voor.

 

14 februari 2020

Nog 1 nachtje slapen en we kunnen weer ons prachtig pleintje op. Morgen staat er een stevige wedstrijd op het programma, maar boys, we gaan er voor!

10 februari 2020

0 - 6 winnen, dat zegt genoeg. Sterk werk jongens!!!

7 februari 2020

Eerst een mededeling, de match zal NIET doorgaan om 16h00, maar WEL om 15h00. Hopelijk kunnen we de goede seizoensstart doorzetten. Succes boys!

2 februari 2020

Tegen toch wel een stugge tegenstander halen we na een 1 - 3 achterstand, toch nog een gelijkspel binnen. Al had er misschien iets meer in kunnen zitten, is 3 - 3 toch een terechte uitslag.

26 januari 2020

De match ging minder vlot dan verwacht, maar we zijn blijven voetballen, blijven kansen creëren, wat uiteindelijk in een 3 - 0  uitslag resulteerde.

23 januari 2020

Morgen is het voor heel veel onder ons weer de laatste werkdag van de week, dat wil dus zeggen dat we ook weer bijna het veld op kunnen voor een match te voetballen. Hopelijk belt de tegenstander ook dit weekend niet af, zodat we toch kunnen voetballen.

19 januari 2020

16 januari 2020

Eerste thuismatch van het jaar en we zullen aan de bak moeten. Kunnen we onze goeie reeks ook dit weekend weer verder zetten? Kom het zien!

13 januari 2020

Precies een deja vu, juist dezelfde affiche als de laatste wedstrijd van 2019, juist dezelfde uitslag en de match verliep juist hetzelfde als toen.

0-1, 0-2, 1-2, 2-2 en 2-3. Maar goed, sterk werk jongens, een jaar kan niet mooier starten dan met een overwinning.

9 januari 2020

Voila, 2019 hebben we achter ons gelaten en staan voor ons eerste voetbalweekend van 2020! We beginnen 2020 met dezelfde wedstrijd, waarmee we 2019 afgesloten zijn. Gaan we ook voor hetzelfde resultaat? Lets do this boys!

 

Ook stellen we dit jaar een nieuwe sponsor voor, met name ELCUBI. Bedankt voor het vertrouwen in onze ploeg en de mooie trui. Hun site is bereikbaar door te klikken op hun logo.

22 december 2019

Seizoen 2019 is ten einde! Wat een jaar hebben we achter de rug, een topjaar. We hebben heel veel matchen gespeeld, veel doelpunten gemaakt, maar vooral heel veel plezier gehad. Hieronder zie je even de statistieken van het jaar 2019:

 

- We hebben 44 matchen gespeeld.

- We hebben 29 keer gewonnen, 6 keer gelijk gespeeld en 9 keer verloren.

- In deze matchen hebben we samen 171 keer gescoord en 89 doelpunten tegen gekregen.

- Onze keeper Frederick heeft hiervan 6 keer zijn netten schoon gehouden en onze gelegenheidskeeper Stijn 1 keer.

- Brandon heeft met zijn 45 doelpunten dit jaar, de topscorerslijst gewonnen!

 

In onze laatste match van het jaar hebben we een overwinning behaald. 2 - 3 werd er gewonnen op het veld van Lansiers. Van deze wedstrijd zijn er foto's gemaakt. (volgen nog) En we hebben ook een nieuwe webpagina toegevoegd met archiefdocumenten van afgelopen jaren.

 

Ik wil iedereen die een hart voor de Stormvogels heeft bedanken voor het mooie seizoen en vol met prachtige momenten. Laat dit seizoen een voorbeeld zijn voor de komende jaren! Via deze weg willen we ook iedereen al prettige feestdagen wensen en een gelukkig 2020!

 

 

20 december 2019

De laatste match van het jaar! Kunnen we 2019 winnend afsluiten? Laten we ons best doen.

15 december 2019

2 - 9. Een uitslag die veel zegt, maar dat is niet zo. We speelden tegen een toch wel sterke tegenstander, want de eerste helft ging zeker en vast gelijk op en neer. Veel regen, veel wind en een zeer drassig plein, maakten het de beide ploegen zeer lastig om mooi voetbal te spelen. Tweede helft ging het minder op en neer, kregen we veel mer ruimte en dat resulteerde in de vele doelpunten. Volgende week staat er de laatste match op het programma, uit tegen Lansiers.

13 december 2019

Morgen staat er voor ons de voorlaatste match van het jaar 2019 op het programma. We gaan op bezoek bij FC CSM in Hamont. Lets do this boys!

8 december 2019

Onze laatste thuismatch van het jaar 2019 hebben we achter de rug. We gaan met een 4-1 overwinning op zak nog naar FC CSM en Lansiers. Dit zijn de laatste 2 matchen van het jaar 2019.

6 december 2019

Morgen staat er jammer, maar helaas de laatste thuiswedstrijd van het jaar 2019 op het programma. Nog een keer knallen op onze heilige grond, zodat we met een goed gevoel naar ons clublokaal kunnen.

1 december 2019

Met alle geluk van de wereld, door Jason en Fred hebben we toch nog kunnen voetballen. Normaal gezien stond er een uitwedstrijd op het programma tegen Herkol Veteranen, maar in extremis hebben ze forfait moeten geven. Hetzelfde verhaal was het bij Veteranen Hulsen. Dan hebben we besloten om tegen elkaar te spelen op ons plein. We kwamen 0-1 achter, maar al snel namen we het beter aan en wonnen we met goed voetbal redelijk vlot.

28 november 2019

Zetten we onze winstreeks verder deze zaterdag? We gaan er uiteraard allemaal ons best voor doen.

24 november 2019

We hebben gedaan wat we moesten doen, winnen. Eerste helft domineren we, wat resulteerde in een 0 - 3 ruststand. Na de korte pauze namen we wat gas terug en namen we het ook wat te licht op. Daardoor kon de tegenpartij nog 2 keer scoren.

21 november 2019

Volgende wedstrijd dat op ons programma staat in een uitwedstrijd in onze buurtgemeente Pelt. Lets go for it boys!

16 november 2019

De wedstrijd ging vooraf door een groepsgesprek waarbij iedereen aanwezig was. Daarna gingen we met zijn allen ten strijd wat resulteerde in een nieuwe en klinkende overwinning. Well done boys.

 

Er zijn ook een aantal foto's gemaakt, die via deze button kunt bekijken

13 november 2019

Zaterdag een nieuwe kans om terug een overwinning te behalen. Dan staat er een thuiswedstrijd op het programma tegen De Vedetten. 

10 november 2019

1 - 3, we waren collectief in een slechte bui. Alhoewel we zeker niet de slechtste ploeg waren, maar als je wat met de kansen morst en de tegenstander scoort en werkt af, praktisch tegen 100%, dan krijg je dit resultaat.

 

Niks aan te doen, we weten nu wat te doen de volgende match.

8 november 2019

Morgen spelen we weer een nieuwe wedstrijd. Dan kijken heel veel Stormvogels voor hun een nieuwe tegenstander in de ogen FC Bazaar. We zullen zien wat we morgen tegen deze ploeg kunnen presteren.

S2 november 2019

5 - 2, al begonnen we niet goed aan de wedstrijd. We speelden wat te laks waardoor de tegenstander op dat moment verdiend op 0 - 1 voorsprong kwam. Na dit doelpunt, namen we het een beetje terug in handen. We speelden iets beter en dat resulteerde uiteindelijk in een 3 - 1 ruststand.

 

De tweede helft begonnen we zoals de eerste, weer wat te laks waardoor we na een tijdje op 3 - 2 kwamen. Wederom namen we het voortouw waardoor we de 4 - 2 en uiteindelijke de 5 - 2 eindstand op het bord brachten.

1 november 2019

Nieuwe maand, nieuw weekend, dus ook weer nieuwe wedstrijd. Hopelijk kunnen we hetzelfde doen als vorige week, winnen.

27 oktober 2019

0 - 7, cijfers zeggen genoeg. We begonnen zeer sterk aan de wedstrijd en dat resulteerde al meteen in een aantal doelpunten. Met de rust stond het dan ook al 0 - 5. De tweede helft speelden we een beetje met de rem op, waardoor de tegenstander iets meer kon mee voetballen. Uiteindelijk scoren we nog 2 keer. O.w.v. een polsblessure, kon onze keeper Frederick niet in de goal, waardoor onze tweede keeper in actie kwam, die meteen ook zijn eerste clean sheet behaalde

25 oktober 2019

Vrijdagavond, dus voor de meesten onder ons betekend dit weekend. Voor de Stormvogels wil dit ook zeggen dat we morgen een match op het programma hebben. We maken de verplaatsing naar KWB Werkplaatsen.

21 oktober 2019

Voor de iets oudere generatie, zal de wedstrijd van Nederland-België (5 - 5) van 4 september 1999 nog wel ergens in het geheugen zitten. Hieronder vind je die beelden terug.  Awel deze wedstrijd was minstens even bizar. We lagen toch wel wat onder tijdens de wedstrijd, maar 2 - 5 achter te staan en nog 5 - 5 gelijk spelen, dan mogen we niet klagen. Klein weetje, onze keeper Fred, zet 2 strafschoppen feilloos om.

 

Ook hadden we dit weekend onze jaarlijkse eetdag. We kunnen zeggen dat onze eetdag geslaagd is. Bij deze nog eens een welgemeende dankjewel aan alle eters die aanwezig waren en natuurlijke aan elke Stormvogel en degene die de club in hun hart dragen, voor hun harde werk. Hieronder vind je een paar foto's terug, gemaakt door Jiska.

19 oktober 2019

3e match op een week tijd. We blijven gaan. Morgen is het ook onze jaarlijkse eetdag, alle Stormvogels danken nu al alle mensen, die morgen aanwezig zullen zijn.

17 oktober 2019

We begonnen direct goed aan de match en dat resulteerde al heel snel in de 0 - 1. We blijven een hele tijd goed mee voetballen, maar na een paar kansen van Lommel SK Veteranen, zat het geluk aan hun kan. Er werd een te lichte penalty gefloten in onze ogen, waardoor het 1 - 1 werd. In de 2e helft was hun geluk nog niet op, want via een afgeweken bal werd het 2 - 1. Uiteindelijk legden ze nog de 3 - 1 tegen de netten. 

15 oktober 2019

Nog eens een woensdagmatch. Morgen gaan we het veld op tegen een sterke tegenstander. We gaan zien wat het wordt, een ding is zeker, we gaan er voor 100 % tegenaan.

13 oktober 2019

Gisteren stond er dus het burenduel op programma. We winnen de wedstrijd met 1 - 2, al hadden we een aantal goalen meer kunnen maken. De match eindigde met heel wat tumult, daar gaan we verder niet over uit wijden. Op naar de volgende wedstrijd.

11 oktober 2019

Morgen staat er weer het kortste burenduel op het programma die je je maar kunt inbeelden. Morgen staat er een match op het programma, een kleine 10 meter van ons eigen plein.

6 oktober 2019

Gelijkspel, meer valt er niet aan toe te voegen, buiten dat Frederick nog een penalty tegengehouden heeft. Gelijkspel is nog altijd beter dan verliezen.

4 oktober 2019

Na een weekend geen voetbal, kunnen we er morgen weer tegenaan. Let op, de match gaat niet door in de Duinenstraat, maar op een plein achter de Soeverein. GOOD LUCK Boys!

22 september 2019

Voor de 3e week op rij scoren we 8 keer. Tijdens die wedstrijden hebben we er maar 4 tegen gekregen. Klasse prestatie van heel de ploeg

20 September 2019

Morgen staat er een tegenstander op het programma, die voor veel Stormvogels nog totaal onbekend is. We zullen zien wat het gaat worden.

15 september 2019

De laatste match van de Pastercup hebben we zwaar uitgehaald. De tegenstander werd met 8-0 huiswaarts gestuurd. Het had ook zomaar 10 of 11-0 kunnen zijn.

13 september 2019

Let op match is NIET om 15h00, maar om 13h30. Foutje op de affiche.

 

Morgen staat er de laatste match op het programma van de Pastercup 2019. De wedstrijd zal gespeeld worden tegen Sparta Blauw-Wit Veteranen. De uitslag zal bepalen op welke plaats we zullen eindigen.

 

Klein weetje, deze week hebben we onze 5000ste bezoeker gehad op de website. Klein mijlpaaltje die het vermelden waard is. Waarvoor onze dank.

9 september 2019

Na een dip van vorig weekend op de Pastercup, hebben we dit weekend vlot gewonnen. Al moeten we erbij vermelden dat onze tegenstander maar met 10 man kwam opdagen. We hebben gedaan wat we moesten doen, winnen.

2 september 2019

We begonnen goed aan de wedstrijd, met een stevig tempo van beide ploegen. Minuten verstreken en we begonnen met dit tempo meer en meer moeite te krijgen. Via een mooi geplaatst afstandsschot komen we 0 - 1 achter en niet veel later werd de score verdubbeld. Wedstrijd werd beëindigt met 10 tegen 11, nadat Jeroen met 2 gele kaarten het veld vroegtijdig moest verlaten. Om wille van dat het 2 lichte gele kaarten waren, werd er door de scheidsrechter beslist dat hij alsnog de 2e match ook mocht spelen. 

Ook deze wedstrijd begonnen we goed, we waren beter in ons spel dan de eerste match. We moesten met minsten 2 goalen verschil winnen, omdat Sparta tegen CSC gewonnen had. Wederom worden we genekt met een mooi geplaatst afstandsschot. Hierdoor gingen de kopjes omlaag. We probeerde nog met een andere opstelling, zetten nog alles op alles, maar het mocht niet baten.

Conclusie, we kwamen beide matchen te kort. We speelden onder ons niveau, we kunnen beter, dat weten we. Aan de andere kant hadden we pech dat wij juist in de groep des doods geloot waren met deze toch wel sterke tegenstanders. Zo worden we kansloos laatste in de groep.

31 augustus 2019

We staan weer aan de vooravond van HET TORNOOI van Lommel, dat om de 2 jaar gespeeld wordt, DE PASTERCUP. Dit jaar zal het een systeem zijn zoals de CHAMPIONS LEAGUE, ploegen zijn per 3 ingedeeld in 4 verschillende groepen. Wij zijn ingedeeld in POULE D. We zullen het opnemen tegen onze naaste buren, CSC en tegen Sparta Blauw Wit A. Het tornooi zal plaatsvinden op de pleinen van Stort Sport en Sparta Blauw Wit en zal op 3 weekends plaatsvinden. Vul ook even onze poll hieronder in:

 

 

Hoe gaan we het er vanaf brengen?

23 augustus 2019

Normaal gezien hadden we morgen een thuiswedstrijd tegen Pundershoek. Maar door te weinig spelers, zijn zij genoodzaakt om de match af te lasten. Het geluk bij het ongeluk, onze naaste buren, CSC, zitten in hetzelfde schuitje,. Er is besloten om tegen elkaar te spelen. Morgen zal er dus een echt burenduel op het programma staan. Er zit namelijk maar een meter of 10 tussen beide velden.

18 augustus 2019

Normaal moesten we de wei in tegen FC Schuurke, maar wegens een dubbele boeking konden zij niet komen, maar we hebben het geluk gehad om een tegenstander te vinden. Dus konden we gisteren voetballen tegen Sparta Blauw Wit. Sterke , goed voetballende tegenstander, sterker in de duels en dat resulteerde al snel in een 0 - 2 voorsprong voor Sparta Blauw Wit. 

Opgeven staat niet in het woordenboek van een Stormvogel. We zijn blijven knokken, waardoor sommige duels steviger waren dan andere langs, van beide kanten, we begonnen ook beter mee te voetballen en zo maakten we de 1 - 2 via Brandon en de 2 - 2, via Sacha, een afstandschot langs de zijlijn, die over de keeper binnenviel. Het spel bleef op en neer gaan, duels bleven niet uit en we kregen op het einde  van de match nog een penalty, die Brandon genadeloos binnen trapt. 3 - 2, tevens de eindstand van de match.

16 augustus 2019

Beetje laat met de nieuwe wedstrijdaankondiging, men zegt wel eens: 'beter laat dan nooit!' Na een klein dieptepuntje vrijdagavond, hebben we toch weer het licht gezien tijdens de overwinning tegen Flurky's Balen. Morgen staat er de volgende wedstrijd op het programma, thuis tegen FC Schuurke! Laat hier onder even weten, wat je denkt dat het gaat worden: 

 

UPDATE: Het is niet tegen FC Schuurke, maar een mengeling van Sparta Blauw Wit.

Wat zal het zijn:

Bekijk resultaten

11 augustus 2019

Lommel Veteranen was een maatje of 2 te sterk voor ons. We hebben zelf ook paar kansjes gecreëerd en misschien beetje de nek om gewrongen. 7-3  had misschien een realistischere uitslag geweest.

Ook bij deze wedstrijd hebben we een resem aan kansen de nek omgewrongen, al dan niet door het slechte veld. Verder een vlotte en gemakkelijke overwinning.

7 augustus 2019

03 augustus 2019

Okee, meteen orde op zaken gesteld, of laat het me zo stellen, we zetten onze sterke reeks gewoon verder na een maand zonder voetbal. We hebben de wedstrijd in handen genomen en niet meer afgegeven. 6 verschillende doelpuntenmakers wilt zeggen dat ze goed aanwezig waren in de 16. Klasse prestatie van iedereen.

31 juli 2019

HELA, HOLA! Vertel het rond! Deze zaterdag kunnen we eindelijk weer onze heilige grond betreden. Wie zin heeft om te komen supporteren, van harte welkom. Er zijn drankjes ter beschikking

7 juli 2019

5-1 moet genoeg zeggen,..., maar als we onze kansen beter uitgespeeld hadden, konden we zeker en vast nog een paar goaltjes extra gemaakt hebben en die tegengoal hadden we eigenlijk ook niet mogen krijgen. Maar goed, we hebben gewonnen en dat is hetgeen dat telt, de goalen die we gemaakt hebben, waren mooi uitgespeelde aanvallen met als afsluiter een mooi afstandschot.

5 juli 2019

Voila, we zijn weer up-to-date, bijna weekend, dus morgen kunnen we weer aan de bak! Supporters op post, want na de verloren match van vorige week, sta we te springen om een beter resultaat te halen.

2 juli 2019

16 juni 2019

8 juni 2019

Het had niet mogen zijn. Het begon al met een hele waslijst van afwezigen, inclusief de scheidsrechter. Bijgevolg dat we tot gisteren volk te weinig hadden. Na veel telefoontjes, hebben we uiteindelijk toch Jan en Kristof gevonden die ons wouden verder helpen, waarvoor onze dank. Om het kort te houden, we waren te plat vandaag, we hebben wel een aantal kansen gecreëerd, maar die hebben we de nek omgewrongen en zoals ze dan zeggen: '....dan krijg je aan de andere kant de deksel op de neus..." Het is wat het is, niet te lang bij stil blijven staan en op naar volgende week. Nieuwe week, nieuwe kansen!

7 juni 2019

Eindelijk na een langere tijd nog eens een thuiswedstrijd. Kunnen we nog maar eens schitteren op onze Heilige grond? Kom het morgen zelf checken!

2 juni 2019

Onze jaarlijkse happening hebben we weer achter de rug. 2 dagen met matchen, frietjes, wat drankjes en veel zon. Alle Stormvogels danken iedereen en iedere ploeg die dit weekend aanwezig waren. Tot volgend jaar!

27 mei 2019

De eerste wedstrijd van het weekend hebben we vlot gewonnen, maar wat het strafste van alles is, dat we 8 verschillende doelpuntenmakers bij een 8 - 0 overwinning. We hadden de match snel in handen, waardoor het iets makkelijker voetballen was, ook al mochten we de tegenstander niet onderschatten.

De tweede match van het weekend was eigenlijk eentje die we niet meer mochten verliezen of gelijk laten komen. De tegenstander was een zaalvoetbalploeg, die hun eerste veldmatch tegen ons speelde, maar dat was er zeker en vast niet aan te zien, want ze creëerden, verschillende, waaronder enkele gevaarlijke kansen en komen zo met de allerlaatste aanval van de match nog op een gelijke stand. We hadden de match eerder al moeten beslissen, maar dat is het spelletje, soms geluk, soms pech.

23 mei 2019

Alweer een voetbalrijk weekend, zowel zaterdag als zondag staat er een match gepland. Beide wedstrijden zullen afgewerkt worden op een happening.

19 mei 2019

Cijfers zeggen genoeg zeker? 4 - 0 overwinning tegen KWB Werkplaatsen op de happening van Balendijk.

17 mei 2019

Tonight is gonna be a good night! Gameday, laat er ons het beste van maken. 

12 mei 2019

De wedstrijd begon aan een hoog tempo, iets te hoog dan dat we gewend zijn. Na een aantal kansen aan onze zijde, komen we toch  0 - 1 achter. We komen daarna toch in ons eigen spel, komen gelijk en zelfs op 2 - 1 voorsprong. De motorclub nam het heft hierna terug in handen en kunnen uiteindelijk de gelijkmaker nog scoren, nadat Frederick ons toch nog ene paar keer recht gehouden heeft.

Nummer 2 van het weekend en dat hebben de meeste gevoeld in hun dijbenen en kuiten. Weer begon de match aan een hoog tempo, door een toch wel ander Pundershoek dat we gewend zijn. We komen vrij snel 1 - 0 achter, maar op karakter komen we weer gelijk en zelfs op 1 -2. De jonkies van Pundershoek gaven niet op en bogen hun achterstand weer om naar een 3 - 2 voorsprong. Na de rust merkten we dat de tegenpartij de match iets te licht opnam en na een penaltyfout van hun keeper kwam we terug gelijk en voor we het wisten lag de 3 -4 en de 3 - 5 in het mandje. We werden baas over de match en konden zelfs nog een keer scoren.

10 mei 2019

2 matchen dit weekend, zal het ook 2x winst worden? We zullen het morgen weten. 

5 mei 2019

Helaas pindakaas, maar onze tegenstander had gisteren niet voldoende spelers om naar ons plein af te zakken om te voetballen.

4 mei 2019

Aangezien een van de 4 ploegen afgemeld had, zaten ze op de happening van de Convents met een klein probleem. Hierdoor hebben we een mini-tornooi gedaan, iedere ploeg speelt een halve wedstrijd tegen elkaar. Eerste wedstrijd een vlotte winstpartij met 5-1, de tweede met goeie voetbal verloren, 0-3. Eindresultaat van de wedstrijdjes, toch een 5-4 overwinning.

2 mei 2019

Dit weekend komen we niet 1, maar 2 keer aan de bak! Eerste match op vrijdag, is een jaarlijks terugkomende match op de happening van Convents. De dag erna, spelen we op onze eigen heilige grond in Lommel!

28 april 2019

Voila, na 2 verloren matchen, hebben we de draad weer opgepakt met een overwinning. Hopelijk kunnen we nu weer een reeksje van winstmatchen neerzetten.

20 april 2019

WAT EEN WEER VANDAAG!

Een 24 graden, een echte zomerdag en dat in april. Maar we hebben er niet ten volle van kunnen genieten. De uitslag zegt dan ook voldoende, 2 - 5. We begonnen scherp aan de match en kwamen 1-0 voor, maar net voor rust krijgen we de 1-1 binnen. Na de rust kwamen we weer snel 2-1 voor, maar even snel hingen de bordjes weer gelijk. Toen ging het bergaf, waardoor de tegenstander nog een paar doelpunten kon maken. Conclusie eerste helft was goed, tweede vele minder. Volgende week beter.

20 april 2019

Vandaag hebben we weer terug een tegenstander, maar het was even spannend omdat de ploeg waar we normaal tegen moesten spelen, al vroeg afgemeld had. Tim heeft er alles aan gedaan en uiteindelijk een andere tegenstander gevonden! Good job Tim 

14 april 2019

Doordat onze tegenstander te weinig spelers had en er een voetballoze zaterdag dreigde te zijn, hebben we uiteindelijk 8 tegen 8 gespeeld, Stormvogels onder elkaar, met een paar externe mensen.

8 april 2019

Een tweede verlies is een feit.

We komen in de eerste helft snel 1 - 0. Blijven voetballen, maar moeten toch met een 1 - 1 gelijke stand de rust in. In de tweede helft komen we weer heel snel 2 - 1 voor, maar ook even snel werden de bordjes weer gelijk gehangen. De match blijft op en neer gaan met wat minder voetbal aan beide kanten, maar Lansiers trekken uiteindelijk toch aan het langste eind. Een gelijkspel had, gezien de hele partij, misschien een eerlijkere uitslag geweest. Better next time.

5 april 2019

De dagen vliegen voorbij en voor iedereen het goed en wel doorheeft, staat de volgende match voor de deur. Morgen komen de Lansiers op onze heilige grasmat spelen. Belooft een spannende match te worden.

30 maart 2019

Daar was de eerste 'warme' voetbaldag.

In de eerste helft creëren we een heleboel kansen, wat resulteerde in een 2-0 voorsprong met de rust. In de tweede helft kruipen we achteruit en laten de bal in de meeste gevallen aan de tegenstander. We komen er zelf nog een paar keer uit, maar zonder resultaat. Wedstrijd eindigde met de tussenstand die we met de rust al behaald hadden. 

27 maart 2019

Zaterdag staat volgende match op de kalender. De veteranen van Eksel zal op onze heilige grond komen spelen om 14u30.

24 maart 2019

22 maart 2019

Voila, vrijdag, voor de meeste onder ons wilt dit zeggen dat het weekend is. Voor de Stormvogels wilt dat zeggen dat ze morgen het veld op kunnen om een partijtje te voetballen.

17 maart 2019

Om even terug te komen op de match van gisterenmiddag. Van die wedstrijd is er een kleine fotoreeks gemaakt. Als je op onderstaande foto klikt, kom je op onze fotopagina uit, klik dan op de foto van deze wedstrijd, waarna je op de site terecht komt, waar de foto's opstaan.

16 maart 2019

De 'verre' trip naar Bree hebben we met glans overleefd. Net zoals vorige week, was er vandaag weer zeer veel wind, die dwars over het veld heen ging.

Een moeilijk begin, maar na 2 goals op korte tijd, eerst via een hard schot van Raf en daarna  via een versnelling en een intikker van Brandon, gingen we de rust in.

Na de pauze hadden we de wind een beetje in de rug, een licht voordeel. Na een duwfout in de 16 meter, stampte Tim de 0-3 binnen vanop de stip. Mooie prestatie en ook zeker niet te vergeten, we hielden onze netten schoon, een leuk statistiekske voor onze keeper Frederick.

15 maart 2019

We staan morgen voor een redelijk verre verplaatsing, van Lommel naar Bree is het ongeveer een 30 km. Laten we onze goede reeks ook morgen verderzetten! Op naar de winst, die we hopelijk mee naar huis nemen.

10 maart 2019

Gisteren is het burenduel, de Barrierse derby gespeeld. Veel wind maakte het voetballen voor beide ploegen moeilijk, maar uiteindelijk wisten we de winst over de meet te slepen. 3 - 2 is een terechte uitslag.

8 maart 2019

Daar is ie weer, de burenclash! Onze naaste buren komen op bezoek, een verplaatsing van een meter of 20. Lets do this boys.

28 februari 2019

Terwijl er enkele Stormvogels carnaval gaan vieren, zullen er een deel het veld betreden om de strijd aan te gaan met Balendijk.

In plaats van snoepjes, worden er hopelijk met doelpunten gestrooid, wel in het voordeel van de Stormvogels natuurlijk.

23 februari 2019

Die match hebben we weer goed verteerd, al lijkt de uitslag dat het van een leien dakje ging, maar dat was het toch niet.

 

We begonnen redelijk sterk aan de match, komen 0 - 1 voor via Julian, maar we krijgen te snel en te makkelijk de 1 - 1 binnen.

 

Hierna viel alles wat in mekaar en van eigen voetbalspel was er geen sprake meer. De tegenpartij kreeg een resem aan vrije trappen en drukte ons achteruit. Maar door een kleine wissel van Erwin in positie, liep het beter, waardoor we in pakweg 5 minuten 3 goalen maakte. Eentje van Sacha via een vrije trap, eentje via Brandon en een owngoal. Uitslag dus  1 - 4 , op basis van de laatste 20 minuten verdient, naar mijn mening.

20 februari 2019

Weer een uitmatch, al moeten we niet ver gaan, want we blijven gewoon op Barrier! 

Wa peis je?

17 februari 2019

 

Ook gisteren werden er van de match foto's gemaakt. Als je op onderstaande foto klikt, kom je uit op onze fotopagina, waar er een link staat naar de foto's. Weer een dikke merci aan Konstantinos voor deze prachtige foto's!

 

16 februari 2019

OH OH OH!!! Wat was mij dat vandaag.

 

De match start, 95% van de eerste helft spelen we op de helft van de tegenstander. Zij krijgen 3 kansen, al dan niet onze eigen fout, resultaat na 35 minuten, 3 - 1 staan we achter.

 

Na wat besprekingen tijdens de halve, hebben we het roer omgedraaid. Ik denk dat elke Belg zich de match JAPAN - BELGIE zich nog wel herinnert van op het WK in Rusland, AWEL, het was van dat. We gingen nog meer druk zetten, waardoor we de tussenstand 3 - 1 omgedraaid hebben naar een 3 - 4 overwinning.

 

Sterke prestatie boys! Klasse.

14 februari 2019

Zaterdag staat er weer een stevige tegenstander op onze kalender. Als we ons goed herinneren, hebben ze ons de laatste keer, bij ons thuis notabene, met 1 - 5 verslagen. Dus we hebben dit weekend wat recht te zetten tegen deze ploeg. Supporters altijd welkom, speeluur en adres staan op de affiche.

10 februari 2019

Zelfs de paparazzi was gisteren aanwezig tijdens de wedstrijd. Een dikke merci Konstantinos voor deze prachtige fotoreeks! De volledige fotoreeks staat onder tabblad: 

9 februari 2019

Vooruit, na 2 weken inactiviteit, mochten, laat ons zeggen, konden we nog eens een wedstrijd voetballen. Een vervelend puntje vandaag, er stond veel wind, waar beide ploegen last van ondervonden. We hebben zeker en vast geen slechte partij gespeeld. Een aantal keren pech gehad, de paal en de deklat die ons van een doelpunt hielden. De tegenpartij hadden meer gelukt, weliswaar 2 keer uit een stilstaande fase. Koppen omhoog en op naar volgende week.

7 februari 2019

3e keer goede keer?! Dit weekend staat er een match gepland tegen een ploeg, waar we al een tijdje niet meer tegen gespeeld hebben. Lets do this :D

Wat zal het zijn?

Bekijk resultaten

3 februari 2019

De weergoden waren ons iets beter gezind gisteren, maar het nam niet weg dat er nog steeds regen uit de lucht viel. Helaas door een dubbelboeking in de agenda, was de tegenstander niet komen opdagen. Bijgevolg ging de match niet door en hebben we de namiddag doorgebracht in ons clublokaal.

30 januari 2019

Hopelijk verdwijnt de voorspelde 'sneeuw' snel voor de zon, zodat we dit weekend weer een match kunnen voetballen.

27 januari 2019

Zoals vandeweek gemeld werd, werd de match tegen Sparta Blauw-Wit B afgelast. Alsnog stond er activiteit op het programma, weliswaar in de Soeverein. Een aantal Stormvogels hebben zich gewaagd aan een potje zaalvoetbal van 1,5 uur. Zo hebben ze toch hun beweging gehad in het weekend. Hopelijk zijn de weergoden ons volgende week beter gezind.

24 januari 2019

Om wille van het vriesweer en de sneeuw van deze week, hebben we besloten om de match tegen Sparta Blauw-Wit B af te lasten. Dit omdat het niet verantwoord is om met zo een weer te spelen en als we het veld sneeuwvrij hadden kunnen maken, hadden we het misschien helemaal kapot gespeeld, waardoor we de gevolgen een heel jaar zouden mee nemen. Laat ons hopen dat het tegen volgende week zaterdag terug allemaal in orde is, zodat we er weer vollebak tegen aan kunnen gaan!

19 januari 2019

Voor we aan het matchverslagje beginnen, willen alle Stormvogels u het overlijden meedelen van mede-oprichter en oud bestuurdslid Jules Claes. Hierbij willen wij ons medeleven betuigen aan alle familieleden.

 

We wisten op voorhand dat het geen gemakkelijke match zou worden. En door het slechte weer van afgelopen dagen, werd het nog iets moeilijker, zoals je hier rechts kunt zien. De eerste helft werd er hoofdzakelijk 'middenveldvoetbal' gespeeld, via een owngoal en een uitgespeelde actie van onszelf en hun, gingen we de rust in met een 1-2 voorsprong.

De eerste 15 min van de 2e helft werden we onderdrukt en voor we het wisten, hingen de bordjes terug gelijk, 2-2. De tegenstander bleef drukken, maar op de counter kwamen we 2-3 voor, vlak voor tijd. In extremis, kwamen de anderen nog langszij. 3-3, terechte uitslag en iedereen was content.

 

 

17 januari 2019

De eerste uitmatch, zal al meteen een pittige wedstrijd worden. Let go 4 it boys, supporters op post, tot zaterdag.

12 januari 2019

Voila, de eerste match van het jaar 2019 hebben we net afgerond, naar resultaten van vorige jaren tegen deze tegenstander, dachten we dat we het een makkelijkere match zijn worden, maar NIETS was minder waar.

 

De match ging goed op en neer. Wij speelden hun verdediging op een hoopje, waardoor wij 1-0 voor kwamen. Op hun beurt deden ze dat bij ons, 1-1 ruststand.

 

Na de rust speelden we meer op hun helft en dat resulteerde uiteindelijk op een 2-1 voorsprong. Vlak voor tijd kwamen we nog goed weg, door een bal op de deklat.

9 januari 2019

DAAR ZIJN WE WEER!

 

Na enkele weken winterstop, kunnen we deze zaterdag het veld weer op, beter nog, we beginnen 2019 met een thuismatch.  Laten we verder gaan, waarmee we het voetbaljaar 2018 gestopt zijn.

16 december 2018

Een woordje en overzichtje van onze keeper! 

''Jongens, kheb eens even geteld
In het jaar 2018 speelden we maar liefst 40 wedstrijden !
Deze sloten we 27keer winnend af.
9 keer moesten we onze meerdere erkennen en verloren we.
4 keer deelden we uit compassie de punten met onze tegenstander.
Maar liefst 157!! keer vonden we in deze 40 matchen de weg naar de netten.
64 keer draaide ik(of Tim) ons om, voor de bal uit onze netten te vissen.
Dwz, bijna 70% op ons rapport , het winnaarsrapport . Gemiddeld scoorden we per wedstrijd 3,92 keer en kregen we er 1,6 binnen. Zo ben ik aan het eind van mijn cijfers, maar het belangrijkste cijfer houden jullie mij nog tegoed. En dat cijfer is 100%..
100% vriendschap , het uniekste cijfer van ons heel jaar. Dankjullie wel jongens , jullie allemaal. Ook al doe ik vaak lelijk, en het is niet altijd terecht, ik zou voor elk van jullie een kogel opvangen. Op naar een nieuw jaar vol unieke cijfers !''

16 december 2018

Wat een prachtige prestatie en een perfecte afsluiting van het voetbaljaar.

13 december 2018

Laatste match van het jaar 2018, leuk dat we dit jaar kunnen afsluiten met een thuismatch. Nog een keer dat alle Stormvogels zich kunnen opladen, voor dat we de winterstop in gaan!

9 december 2018

De allerlaatste uitmatch van 2018 hebben we winnend afgesloten. Wederom scoren we 5 goals. Dat is dan 6 op 6 wedstrijden waar we 5 of meer goals kunnen maken. Volgende week staat de laatste match van het jaar op het programma.

6 december 2018

De voorlaatste match van het jaar 2018! De laatste match op verplaatsing. Nog 2 keer alles uit de kast halen en dan is er een welverdiende winterstop.

2 december 2018

7 - 0, de ballen gaan er de laatste weken makkelijk binnen. 32 goals voor en 5 tegen in de laatste 5 wedstrijden, goed toch?

 

Wedstrijd lag al snel op een 2-0, waarna we eventjes wat indommelde. Uiteindelijk namen we de touwtjes weer terug in handen en maakten we 80% van onze kansen af. Goals waren perfect uitgespeelde kansen, met een vleugje magie van alle Stormvogels aanwezig. Nu staan er nog 2 wedstrijden op het programma voordat we de 'winterstop' hebben.

30 november 2018

De week vloog weer voorbij, zo kunnen morgen alle Stormvogels weer het veld op om een match te voetballen. Supporters zijn altijd welkom om de geelzwarten aan te komen moedigen.

25 november 2018

Wederom hebben alle Stormvogels hun plicht gedaan! De uitslag van zaterdag laat zien dat we nog steeds in vorm zijn. Helaas kunnen we tijdens de laatste wedstrijden de 0 niet houden, misschien een opdracht voor volgende week. Klasse prestatie boys.

22 november 2018

Na 3 doelpuntrijke matchen, gaan we voor de 4 op 4, dit weekend staat er een wedstrijd tegen Sparta Blauw Wit Veteranen op het programma. Iedereen is welkom.

Wat zal het zijn?

18 november 2018

1 - 8, klinkende overwinning. 7 uitgespeelde goals en een via een vrije trap. Verder kan ik niks toevoegen. Goede match van de Stormvogels. 

 

Tot nu toe is onze site al meer dan 3000 keer bezocht geweest, merci daarvoor!

10 november 2018

We zijn weer vertrokken seh! Glansprestatie, weliswaar tegen een meer dan degelijk voetballende ploeg. We konden ze beperken tot middenveld voetbal, waardoor ze niet echt tot uitgespeelde kansen kwamen. Wij daarentegen maakte ons toch wel vele kansen af. Ook even vermelden dat de tegenpartij een van de fairste ploegen is, waar we tegen gevoetbald hebben. Op maar volgende week.

4 november 2018

Zoals vandeweek vermeld, stond gisteren het burenduel op het programma. Echt wel de kortste verplaatsing die je je als mens kan inbeelden.  We begonnen meteen scherp aan de match en dat resulteerde snel in een 0 - 1 voorsprong. Daarna kwamen we heel eventjes tot een 2 - 1 achterstand, via een kopgoal en een vrije trap die afgeweken werd, maar dat hebben we met heel de ploeg snel rechtgezet. Uitslag spreekt voor zich.

2 november 2018

BURENCLASH! Duel der LOMMEL-Barrieren. GeelZwart vs GeelZwart. Let go for it boys.

30 oktober 2018

Ondertussen is het 2 dagen geleden dat wij onze jaarlijkse eetdag georganiseerd hebben. De meeste zullen het dan ook wel verteerd hebben nu. Bij deze willen alle Stormvogels de opgekomen eters bedanken voor hun steun en nu al uitnodigen op onze eetdag volgend jaar. 

 

Er zijn ook enkele foto's gemaakt, deze staan hier!

27 oktober 2018

Wederom lukte het ons niet om een overwinning te behalen. We zitten even in een dipje, maar we gaan er sterker uitkomen als TEAM! Op naar volgende week.

 

Morgen staat ons jaarlijkse eetdag op het programma.

25 oktober 2018

Na een week vol voetbal, met 2 wedstrijden die beide verloren werden, gaan we dit weekend weer met volle moed aan de bak, zodat we de winst terug thuis kunnen houden. Supporters op post, iedereen is welkom!

20 oktober 2018

..., matige prestatie. Breugel heeft verdiend gewonnen.

19 oktober 2018

Na de pittige wedstrijd van afgelopen woensdag, staat er weer een stevige tegenstander op het programma! Gelukkig kunnen we al een beetje beroep doen op ons thuisvoordeel. Supporters of post en zeer welkom!

18 oktober 2018

Toegeven Lommel SK Veteranen speelde vlot de bal rond, waren iets heviger, maar we hebben zeker goed meegespeeld, alleen waren ze gewoon een stukje beter en een maatje te groot voor ons. Op naar overmorgen, dan staat er nieuwe match op het programma.

15 oktober 2018

Woensdag wordt het pittig, pittiger en pittigst :p! Lommel SK Veteranen staan op het programma, kunnen we ze weer minstens op een gelijkspel houden? Kom het checken.

14 oktober 2019

5 - 1 overwinning, we blijven op koers. Woensdag staat er een topper op het programma, in en tegen Lommel SK Veteranen.

11 oktober 2018

We kunnen er dit weekend een 9 op 9 van maken, ben je benieuwd of dit ons gaat lukken? Kom dan om 15u naar de Sint-Theresiastraat in Lommel en kom ons aanmoedigen!

6 Oktober 2018

Uiteindelijk hebben we dan toch een match kunnen spelen tegen een tegenstander, die in hetzelfde schuitje zat als ons. Beide onze tegenstanders hadden afgemeld, maar dankzij Tim hebben we toch tegen elkaar kunnen spelen.

 

De wedstrijd begon een beetje slap, maar redelijk snel stonden we 2 - 0  voor. Nog voor dat de rust in zicht was, hebben we er een 3 - 0 ruststand van gemaakt. Na een kwartier pauze, kwamen we al direct 4 - 0 voor waarna na een penaltydoelpunt van Tim, stonden de forfaitcijfers op het scorebord, althans dat dachten we, want de tegenpartij kon nog scoren via Jason, die met zijn goed hart, de tegenpartij bijstond, aangezien zij  met 10 moesten gaan spelen.

 

Voor de wedstrijd zijn er ook nieuwe spelers foto's gemaakt, die kan je even bekijken via onderstaande button!

5 oktober 2018

Nadat onze oorspronkelijke tegenstander tijdig afgemeld had met te weinig spelers als reden, leek het er even op dat we een wedstrijdje onder de Stormvogels zouden gaan spelen. Maar vandaag heeft Tim gelukkig nog een andere tegenstander kunnen regelen. Zo kunnen we morgen alsnog met inzet de voetbalweide betreden. Lets do this boys! Tim, in naam van alle andere Stormvogels, een dikke merci!

29 september 2018

Klinkende overwinning, ook al hadden we misschien nog meer kunnen en moeten scoren. Maar als we dit resultaat neerzetten, hebben we zeker en vast niet te klagen! De kaap van de 100 gemaakte doelpunten hebben we vandaag ook overschreden. Op naar volgende week en wie weet, een nieuwe overwinning.

27 september 2018

Nieuwe week, nieuwe kansen. Dit weekend hebben we weer de kans om een overwinning in de wacht te slepen en zo de toch wel bittere pil van vorige week door te slikken! De heenmatch was in ons voordeel, nu gaan we de '3 punten' thuis houden. 

22 september 2018

Vandaag hebben we hoog bezoek gekregen, namelijk de sponsors van onze nieuwe tenue. Graag willen we Joris en Peggy van cafe 't Kafeeke hartelijk bedanken voor ons te helpen met deze prachtige tenue! 'Ne welgemeende dikke, dikke merci van alle Stormvogels!'

 

Nu over naar het matchverslagje. Eerste helft begonnen we degelijk, creëerde verschillende kansen, maar moesten uiteindelijk de rust ingaan met een zuinige 1-0 voorsprong. In de tweede helft kwam Hoek VV sterker uit de kleedkamer en mede dankzij een kleine offday van ons in de tweede  helft, draaide de bezoekers hun 1-0 achterstand om in een 1-3 overwinning.