"Heb je eventueel interesse om ons te sponsoren, let us know, dan bekijken wij wat we voor jou kunnen doen of betekenen! Neem contact op met ons! Onderaan staat een e-mailadres vermeld."

Wintertenue 2021

Met trots delen wij mee dat we een totale nieuwe set voetbaltruitjes hebben. Onze dank gaat uit naar volgende sponsors, hun websites staan gelinkt aan onderstaande buttons.

 

 

(deze link is puur voor de gegevens van deze sponsor)

Uitgangstenue

Het jaar 2020 is voor de Stormvogels goed begonnen, we konden een nieuwe sponsor voorstellen, Elcubi. Alle Stormvogels bedanken Elcubi voor hun vertrouwen in onze club. Elcubi is bereikbaar als er op hun logo geklikt wordt.

Wedstrijdtenue 2019

VOETBALTAS

Met trots delen alle Stormvogels mee, dat wij een nieuwe wedstrijdtenue gesponsord krijgen van 't Kafeeke in Lommel. Logischerwijs zal hun naam ook pronken op deze truitjes. 

 

Men kan hun Facebookpagina bekijken als er op de foto geklikt wordt. 't Kafeeke heeft ook regelmatig activiteiten en optredens die er plaatsvinden, die informatie staan hier ook vermeld.

Alle Stormvogels zijn weer uitgerust met een mooie voetbaltas in de clubkleuren. Hiervoor willen wij VLEESHANDEL MAES MARC EN FREDERICK uitvoerig bedanken voor het verzorgen van de tas.

T-shirts

T-shirts die alle Stormvogels dragen bij de wedstrijd, zijn gesponsord door Vertimmen Schilderwerken. Graag willen wij hun daarvoor bedanken.

Maak jouw eigen website met JouwWeb